Πρόγραμμα

  • Τζάστε τους
  • Just Radio 93fm
  • ακριβώς στις 08:00
Λίγα λόγια για το “ΤΖΑΣΤΕ ΤΟΥΣ”

Η εκπομπή “ΤΖΑΣΤΕ ΤΟΥΣ” είναι μια πρωινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Just Radio 93 Fm. Παρουσιάζεται από την Ελίνα Παπίλα και τον Κάκο Τοκπασίδη και βγαίνει στον αέρα τις ώρες 08:00 – 12:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το κοινό της εκπομπής αποτελείται από ακροατές και των δύο φύλων σε αναλογία περίπου 50% γυναίκες και 50% άνδρες. Το κοινό μας κατανέμεται κατά κύριο λόγο στο ηλικιακό γκρούπ από 18 μέχρι 44 ετών, με σημαντική διείσδυση στις ηλικίες 25 - 35 & 45 -54. Παράλληλα μέσω του web site www.justradio.gr o Just 93 Fm διεισδύει στο ακροατήριο κοινό ολόκληρου του πλανήτη!

Οι δύο παρουσιαστές – ραδιοφωνικοί παραγωγοί με μακρόχρονη και αξιοπρεπή πορεία στον χώρο του ραδιοφώνου, αναλαμβάνουν καθημερινά το πρωινό ξύπνημα της Χαλκίδας με μία παραγωγή που χαρακτηρίζεται περισσότερο ως “infotainment”. Πρόκειται για ένα μείγμα ειδήσεων και απόψεων, στο οποίο παντρεύονται η ενημέρωση με την ψυχαγωγία, με έντονη δόση χιούμορ και καλής διάθεση! Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν, ακούγοντας παράλληλα την καλύτερη ξένη μουσική στην Χαλκίδα!

Συντονιστείτε καθημερινά στον Just 93 Fm ακριβώς στις 8…

Η Ελίνα & Κάκος, οι “ΤΖΑΣΤΕ ΤΟΥΣ”, σας θέλουν στην παρέα τους!


ΧΑΙΝΑ 7-9 ΧΑΛΚΙΔΑ                              ΤΗΛ: 2221025529